Svojim uposlenicima Adria omogućava ispoljavanje kreativnosti, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad.

Naši uposlenici rade u dinamičnom radnom okruženju uz motivirajuće uslove rada.

Adria podržava učenje i razvoj na radnom mjestu i izvan njega putem savjetovanja i mentorstva te eksternih obuka.

Profesionalnost, predanost, proaktivnost i motiviranost za vlastiti razvoj su odlike uposlenika koje se najviše cijene i daju najveći doprinos našem uspjehu. Pored toga, timski rad je ključ za zajednički doprinos poslovnim ciljevima i rezultatima, pri čemu se dodatno razvijaju stručnost i kompetencije kroz saradnju s kolegama iz različitih struka i s različitim opisom posla.

Smatramo da su ravnopravnost, različitost i multikulturalnost ključ uspjeha. Jer, različiti pogledi i pristupi osiguravaju veću kreativnost i rezultiraju kvalitetnijim odlukama. Poštivanje uposlenika za nas znači prihvaćanje i puno uvažavanje njihove individualnosti, njihovih porodičnih i profesionalnih potreba, a posebno njihove privatnosti.

Ukoliko smatrate da svojim kompetencijama, vještinama i zalaganjem možete doprinijeti nastavku razvoja i rasta naše firme, prijavite se za posao popunjavajući sljedeći formular: